CIGO Alkmaar
/

Aldewereld

 

E sigaretten

 

 

Wil je een E sigaret kopen? Bij ons vind je hoogwaardige e sigaretten voor de beginnende en ervaren damper. Gecombineerd met onze scherpe prijzen en ijzersterke service weet je dat je op de juiste plek ben voor het kopen van een e sigaret.


Wat is een e-smoker?

 

Een e-smoker, ook wel e-sigaret genoemd, kun je zien als de elektronische variant van de traditionele sigaret. In de e-sigaret zit een tank. Daarin doe je een e-liquid. Vervolgens wordt de e-liquid door de coil die in de tank zit, verbrand. Door deze verbranding ontstaat een aromatische damp. Deze damp kun je inhaleren. Doordat je bij het gebruiken van een e-sigaret geen damp, maar rook inhaleert, wordt dit ook wel dampen genoemd.


E liquids

Wanneer je regelmatig dampt, heb je ook regelmatig nieuwe e-liquids nodig. Wil jij graag een e-liquid kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons vind je e-liquids in allerlei verschillende smaken.

Wat is een e-liquiWa

 

Wanneer je regelmatig dampt, weet je het waarschijnlijk al: een e-liquid is de vloeistof die je in het tankje van jouw e-sigaret doet. In het tankje zit een verwarmingselement, ook wel coil genoemd. De coil verhit de vloeistof waarna het uiteindelijk verdampt. Wanneer je een hijs van jouw vape pen neemt, inhaleer je die damp.

Een E-liquid bestaat uit meerdere bestanddelen. We benoemen ze hieronder.

 

Propyleen Glycol (PG) en Vegetable Glycerin (VG)

Propyleen Glycol een synthetische stof die water en andere stoffen absorbeert. Dankzij dit stofje wordt de vloeistof dun genoeg om door de coil te kunnen worden verdampt. Hoe meer PG er in een E-liquid zit, hoe scherper het gevoel (de throat hit) in de keel zal zijn.

 

Vegetable Glycerin is een plantaardige stof die wat dikker en stroperige is dan Propyleen Glycol. In tegenstelling tot Propyleen Glycol, zorgt dit stofje juist voor een wat zachtere gevoel in de keel.

Aroma’s

 

Aroma’s zijn de stofjes die een e-liquid een bepaalde smaak geven. Als je een e-liquid gaat kopen, zul je merken dat er liquids in allerlei soorten smaken te koop zijn. 

Nicotine

 

Wanneer je graag nicotine dampt, kun je een e-liquid kopen waaraan dit stofje is toegevoegd. Het verschilt per e-liquid hoeveel nicotine erin te vinden is. Hierdoor kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om e-liquids met een steeds lagere nicotine-gehalte te kopen. Daardoor bouw je het gebruik van nicotine af en kun je op een gegeven moment zelfs e-liquids kopen waar helemaal geen nicotine aan is toegevoegd!

Waar moet ik op letten bij een e-liquid kopen?

 

Wanneer je een e-liquid gaat kopen, is het belangrijk om rekening te houden met welke e-sigaret je hebt. Welke e-sigaret je hebt, hangt af van de inhaleertechniek die je gebruikt. Damp jij via de Mouth to Lung methode? Dan heb je een e liquid van 50 VG/ 50 PG of een e liquid van 70PG/30V nodig. Deze liquids kunnen allebei makkelijker door de dunnere gaatjes van de coil komen die je bij deze methode gebruikt.

Gebruik je de Direct to Lung methode? Dan heb je een sub ohm coil. Sub Ohm coils zijn groter dan de andere coils en daardoor beter geschikt voor e-liquids waarvan het Vegetable Glycerin-gehalte hoog is. Daarom kun je in dit geval het beste kiezen voor een e-liquid met een verhouding van 70VG/30PG of voor een e-liquid waarbij het VG gehalte nog hoger is.

Waar kan ik een e-liquid kop

 

Wij hebben alleen maar e-liquids in ons assortiment opgenomen die van een goede en betrouwbare kwaliteit zijn.

Kom langs, en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment van ongeveer 100 smaken.

verkrijgbaar vanaf 0mg.


CIGO Aldewereld

Vondelstraat 1

1813 AA Alkmaar.

Tel: 072-5404530

 
Kaart
Opbellen
E-mail